Acces 700XR GSM MODULE
search
  • Acces 700XR GSM MODULE

Acces 700XR GSM MODULE

€ 460,00
Exclusief belasting * Levertijd: Algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling (indien voorradig).

ACCES 700 XR

Artikelcode: ACCES 700XR

Aantal

De Acces 700XR 2nd Generation is een professionele Quad Band GSM afstandsbediening geschikt tot maximaal 2000 gebruikers met ingebouwde toegangscontrole functies voor 400 gebruikers waaraan tijden en data gekoppeld kunnen worden.

Uw gegevens zijn veilig
Om de veiligheid van uw gegevens te garanderen is alle data encrypted op de Acces 700XR 2nd Generation opgeslagen en niet op de SIM kaart of bij de provider. Hierdoor blijft u ten alle tijden de baas over uw eigen gegevens en bent u niet afhankelijk van een provider.

Super snel
De nieuwste Acces processor zorgt voor super snelle opstart tijden en communicatie wanneer u log files wilt raadplegen of gebruikers updaten.

Hoe het werkt
U zet de telefoonnummers die de Acces mogen activeren in het geheugen van de unit. Indien u dit wenst kunt u aan een gebruiker koppelen of deze alleen bepaalde dagen, tijden of een periode de unit mag activeren.
De gebruiker belt naar het nummer van de Acces 700XR 2nd Generation, indien de gebruiker volgens de ingestelde rechten de unit mag laten schakelen, verbreekt de Acces de verbinding, en schakelt het relais. De gebeurtenis zal worden opgeslagen in het log van de unit, waardoor u later kunt terug zien wie wanneer de unit heeft geactiveerd.

Compleet geleverd
De Acces 700XR 2nd Generation wordt zeer compleet geleverd met antenne, voeding adapter, Nederlandstalige handleiding en alle aansluitkabels voorzien van connectoren voor een snelle probleemloze installatie.

Eenvoudige montage
De Acces is middels DIN rail montage zonder schroeven eenvoudig te monteren. En door de aansluitspanning van 12Vdc tot 24Vdc kunt u in de meeste gevallen de Acces eenvoudig vanuit de besturing voeden.
De geringe afmetingen (98mm x 82mm x 30mm) maken dat de unit altijd wel ergens netjes kan worden ingebouwd.
De Acces is bijzonder eenvoudig middels een SMS met een beveiliging wachtwoord te programmeren en binnen enkele seconden is alles klaar voor gebruik.

De Acces 700XR 2nd Generation heeft een potentiaal vrij relais contact dat instelbaar tussen 1 en 60 seconden schakelt.
En uiteraard betaalt u niets aan GSM kosten omdat de Acces met nummer herkenning over het 2G netwerk werkt en dus niet opneemt, maar zelf de verbinding verbreekt. Hierdoor zijn er geen belkosten voor het gebruik!
Met de optionele software (beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits en Frans) is de Acces 700XR 2nd Generation nog eenvoudiger via de USB kabel, Acces modem of via het IP nummer van de SIM kaart te programmeren.

ACCES 700XR